Over BSVA

Mijn naam is Rudi Schoorstra, ik heb 35 jaar ervaring in mijn vak, waarvan ik meer dan 25 jaar heb gewerkt bij adviesbureaus. Hier heb ik brede ervaring opgedaan in verkeerskundige advisering voor met name de gemeentelijke markt, maar ook voor provincie, rijk, bedrijven en particulieren ben ik actief geweest.


De mensen waarmee ik gewerkt heb omschrijven mij als een gestructureerde Senior Adviseur met ruime ervaring in het vakgebied die rust en vertrouwen uitstraalt. Door mijn positieve instelling, enthousiasme, betrokkenheid en organisatie kwaliteiten wordt mijn inzet in en voor projecten erg gewaardeerd.
Als adviseur richt ik mij op advisering op het gebied van verkeer en vervoer in de breedste zin. Daarbij vindt door mijn opgedane ervaring optimale afstemming plaats met de vele andere vakgebieden waar verkeer raakvlakken mee heeft zowel beleidsmatig als ontwerptechnisch. Sleutelwoorden zijn; ontzorgen, begeleiding, advisering en/of ondersteuning.
Persoonlijk contact is voor mij belangrijk, door vraag en wedervraag wordt de beste aanpak bepaald. De aanpak en andere afspraken worden eenduidig vastgelegd.
Net als persoonlijk contact is inzicht in de situatie buiten een belangrijk uitgangspunt om tot een goed advies/ontwerp te komen. Een locatiebezoek vormt dan ook een vast onderdeel van een project.


Een motto wat mij aanspreekt is:

"“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”"

Mijn competenties zijn:

- Gemotiveerd, loyaal, integer
- Analytisch
- Praktisch
- Linken leggen met andere vakgebieden