✔  Persoonlijke aandacht

✔  Detachering 

✔  Locatiebezoek

Een BLVC-plan laten maken

Als u een BLVC-plan wilt laten maken, dan kunt u bij Bureau Schoorstra Verkeerskundig Advies (BSVA) in Almere terecht. Ik denk mee en houd rekening met uw wensen en behoeften. Zo stel ik met behulp van vraag en wedervraag een aanpak op die voor alle partijen het beste resultaat geeft . Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk en afspraken die u met mij maakt, kom ik zo goed mogelijk na.

Heeft u vragen over verkeerskundige ondersteuningen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact op

Een passend BLVC-plan laten maken door een ervaren adviesbureau

Het laten maken van een BLVC-plan is een belangrijk onderdeel van een (wegen)bouwproject. BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Verkeer speelt een grote rol in de diverse onderdelen van een BLVC-plan. Als u de keuze maakt om BSVA een BLVC-plan te laten maken, wordt u ondersteunt door een grondige analyse te maken van uw project. Bij al mijn verkeerskundige diensten begin ik daarom met een locatiebezoek voor het verwerven van inzicht over de situatie buiten en het in kaart brengen van specifieke omgevingskenmerken, zoals aanwezige voorzieningen, die van invloed kunnen zijn op het BLVC-plan.

Stuur uw aanvraag per e-mail

Als u besluit om een BLVC-plan door mij te laten maken, ga ik gemotiveerd te werk voor een zo goed mogelijk resultaat. U kunt bij mij ook terecht voor het opstellen van een verkeerskundig schetsontwerp of het toetsen van een verkeerskundig ontwerp. Bovendien is het bij mijn adviesbureau mogelijk om verkeerskundig en verkeerstechnisch advies in te winnen over de verkeerssituatie op uw projectlocatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@bsva.nl.