✔  Persoonlijke aandacht

✔  Detachering 

✔ Locatiebezoek

Een verkeerstelling laten uitvoeren

Zoekt u iemand die een verkeerstelling kan uitvoeren van uw verkeerssituatie? De expertise van Bureau Schoorstra Verkeerskundig Advies (BSVA) in Almere stel ik graag voor u beschikbaar! Als u duidelijkheid wilt over de hoeveelheid verkeer en rijrichtingen van  uw verkeerssituatie, laat u door BSVA een verkeerstelling uitvoeren. Samen bepalen we wat voor soort telling het beste uw vragen beantwoordt. Gedurende het project wordt u steeds op de hoogte gehouden, want persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Heeft u vragen over verkeerskundige ondersteuningen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact op

Laat uw verkeerstelling uitvoeren door een expert

Essentieel bij het uitvoeren van een verkeerstelling is het vaststellen van de juiste meetmethode. Daarom kom ik altijd langs op de locatie van de verkeerstelling voor goed inzicht in de precieze situatie. Bij mijn verkeerskundig adviesbureau bent u verzekerd van tellingen van uitstekende kwaliteit waarbij u als klant volledig wordt ontzorgd en begeleid. Na de telling worden de gegevens getoetst en gerapporteerd. Afhankelijk van uw vraag wordt een verkeerskundige analyse gemaakt. Hierbij houd ik ook rekening met disciplines die raakvlakken hebben  met verkeer. Indien het een complex en/of uitgebreid verkeersonderzoek en/of verkeerstelling betreft, wordt gebruikgemaakt van mijn contacten in mijn professionele netwerk die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als BSVA.

Neem contact met mij op en maak een afspraak

Het uitvoeren van een verkeerstelling gebeurt bij BSVA vol enthousiasme. Bovendien hecht ik veel waarde aan wederzijds vertrouwen en kom ik de gemaakte afspraken altijd zo goed mogelijk na. Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een verkeerstelling of een van mijn andere diensten, dan vult u het contactformulier in of stuurt u een e-mail naar info@bsva.nl.