06 123 41 602          info@bsva.nl        

Nieuws

Op deze pagina plaats ik interessante website links. Kom hier dus regelmatig terug om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

 • 08/09/2023
  VerkeersNet

  VerkeersNet heeft zich als doel gesteld om de gehele openbaar verkeer- en mobiliteitsmarkt op dagelijkse basis te informeren over actualiteiten, achtergronden en ontwikkelingen.

  Lees meer
 • 08/09/2023
  Vexpan is het Platform Parkeren Nederland.

  Vexpan is het Platform Parkeren Nederland, opgericht op 18 april 1986. Adviesbureaus, bouwbedrijven, dienstverleners op parkeergebied, exploitanten, gemeenten, installatiebedrijven, leveranciers van parkeerapparatuur, projectontwikkelaars en alle andere bij de parkeersector betrokken partijen vinden elkaar binnen Vexpan. Alle onderwerpen gerelateerd aan parkeren hebben de volledige aandacht van Vexpan. Het kan gaan om straatparkeren en parkeergarages, gratis parkeren en betaald parkeren, mechanisch parkeren en parkeerapparatuur. 

  Lees meer
 • 14/12/2017
  Over Biind. Het platform voor de fysieke leefomgeving.

  Integrale opgaven op het gebied van klimaat, energie, leefbaarheid, bereikbaarheid, verslimming, vergroening en vergrijzing lossen we alleen samen op. Biind, het platform voor de fysieke leefomgeving, faciliteert kennisuitwisseling en – ontwikkeling én stimuleert ontmoeting tussen mensen met uiteenlopende achtergronden en niveaus. Want samen weten we meer.

  Lees meer
 • 14/12/2017
  Wat is verkeerskunde?

  Verkeerskunde wil een onafhankelijk platform bieden voor het uitwisselen van wetenschappelijk verantwoorde informatie over verkeer en vervoer.

  Lees meer